Profilozó egységek

Profilozó egységek

A profilozó egység a teljes vízoszlopot rétegenként monitorozni képes szerkezet. Önálló energiaellátásával emberi beavatkozás nélkül képes működni – éjjel és nappal. Figyelmeztet, riaszt és akár a beavatkozás automatizálásba is beilleszthető.

Telepíthető álló és folyó vizekre, és felszerelhető felszíni monitoring egységekkel is. A profilozó egység az alapfelszereltségén túl nyitott további szenzorozottsági igények kiszolgálására is.

A Monitorozási szolgáltatásba kapcsolva valós időben láthatóvá válnak a halastavak és élővizek víz alatti fontosabb biológiai folyamatai. Trendek, rétegződések és összefüggések akár napokkal előre láthatóvá válnak.

Üzemeltetése egyszerű, nem igényel speciális betanulást.

Gyakori kérdések

Miért kellene Nekem ilyen?

  • Akár napokkal előre láthatóvá válhatnak a tömeges halpusztulást kiváltó oxigénhiányos folyamatok a víztest összes rétegében, a teljes vízoszlopban.
  • Láthatóvá válhatnak az időjárás és a jó vagy rossz gazdálkodási beavatkozások oxigénhiányt okozó folyamatai.
  • Kiderülhet, hogy mi segíti és mi öli meg a tavat, és kiderülhet, hogy mi jó és min javasolt változtatni.

Mekkora tóra javasolják?

A víztestek rétegződése 1,5 méter mélység felett már megjelenik. Az ennél sekélyebb vizek esetében a merülő vagy a rögzített egységeinket javasoljuk.

Hány darab kell belőle tavanként?

Minden tó, minden folyó egyedi. Egyedi problémákkal és egyedi gazdálkodói célokkal. Ezért nem létezik ökölszabály arra nézve, hogy hány darab kell tavanként, hanem kollégáink az alkalmazási célokhoz illeszkedve ingyenesen segítenek meghatározni, hogy melyik egységből, mely pontokon, hány darabra is lenne szükség. Vegye fel bizalommal a kapcsolatot kollégáinkkal, egy kötelezettségmentes, ingyenes egyeztetés céljából.

Mást szeretnék monitorozni vele. Lehet?

Igen, lehet. Az egységhez számos paraméter mérésére alkalmas szenzor illeszthető (klorofill, nitrát, nitrit, ammónia, stb.). Egyeztetés céljából lépjen bizalommal kapcsolatba kollégáinkkal.

Mennyibe kerül?

Árajánlatkérés esetén keresse forgalmazóinkat bizalommal.

Kezdje el használni Ön is a Walise-t!