Merülő egységek

Merülő egységek

A merülő egység a rétegződésre kevésbé képes, sekélyebb tavakat és folyókat fix mélységben monitorozó úszó szerkezet. Napelemes energiaellátásával folyamatos működésre képes a nap minden órájában – még éjszaka is. A Monitoring szolgáltatásba illesztve figyelmeztet, riaszt és akár a beavatkozás automatizálásba is beilleszthető.

Az SMU merülő egység eszközcsalád az alap felszereltségén túl nyitott egyedi, akár speciális monitorozási igények kiszolgálására is.

A Monitorozási szolgáltatásba kapcsolva valós időben láthatóvá válhatnak a víz alatti fontosabb biológiai folyamatok. Trendek és összefüggések akár napokra előre láthatóvá válhatnak.

Üzemeltetése egyszerű, nem igényel speciális betanulást.

Gyakori kérdések

Miért kellene Nekem ilyen?

  • Akár napokkal előre láthatóvá válhatnak a tömeges halpusztulást kiváltó oxigénhiányos folyamatok.
  • Láthatóvá válhatnak az időjárás és a jó vagy rossz gazdálkodási beavatkozások oxigénhiányt okozó folyamatai.
  • Kiderülhet, hogy mi segíti és mi öli meg a tavat, és kiderülhet, hogy mi jó és min javasolt változtatni.

Mekkora tóra javasolják?

Bármekkora vízfelületen alkalmazható, ahol a merülési mélységnél magasabb a víz szintje. Sekélyebb vizeken a rögzített egységünket javasoljuk.

Hány darab kell belőle tavanként?

Minden tó, minden folyó egyedi. Egyedi problémákkal és egyedi gazdálkodói célokkal. Ezért nem létezik ökölszabály arra nézve, hogy hány darab kell tavanként, hanem kollégáink az alkalmazási célokhoz illeszkedve ingyenesen segítenek meghatározni, hogy melyik egységből, mely pontokon, hány darabra is lenne szükség. Vegye fel bizalommal a kapcsolatot kollégáinkkal, egy kötelezettségmentes, ingyenes egyeztetés céljából.

Mást szeretnék monitorozni vele. Lehet?

Igen, lehet. Az egységhez számos paraméter mérésére alkalmas szenzor illeszthető (klorofill, nitrát, nitrit, ammónia, stb.). Egyeztetés céljából lépjen bizalommal kapcsolatba kollégáinkkal.

Ez egy csőnek tűnik - tényleg lehet ezzel monitorozni a vizet?

Valóban csőnek tűnik, gyakran „csőbójának” is hívják. És igen. A csőben van benne minden szenzor, elektronika, akkumulátor és minden, ami a monitorozáshoz szükséges. Kompakt, bárhol könnyen telepíthető forma.

Mennyibe kerül?

Árajánlatkérés esetén keresse forgalmazóinkat bizalommal.

Kezdje el használni Ön is a Walise-t!