Szakértői szolgáltatások

Szakértői szolgáltatások

A természettel kapcsolatos munkát támogató monitoring új vagy sok esetben korábban csak sejtett vagy fel sem merült trendet és összefüggést képes feltárni, megalapozva a hatékonyabb gazdálkodást és döntéshozást.

Az újszerűség lehetőségeinek maximális kihasználhatósága érdekében szakértői támogató szolgáltatásokkal igyekszünk ügyfeleink rendelkezésére állni.

Szakértőink az adott szakterület magas szaktudással, gyakorlattal és sok esetben nemzetközi kutatói szintű tudással rendelkező szakemberei. A helyi tapasztalatok, a monitoring és a magas szintű szaktudás ötvözete páratlan alapját képezheti a jövőálló gazdálkodás kialakításának.

A támogató szolgáltatások rugalmasan az adott célhoz köthetőek és mindig ahhoz kerülnek kialakításra.

Galéria

Gyakori kérdések

Miért kellene Nekem ilyen?

  • A monitorozás során a tóról vagy víztestről felépülő adat és információmennyiség értékeléséhez szükség lehet akár kutatói szintű tudásra is.
  • A jó értelmezés feltárja, hogy hol szükséges még további vizsgálat az esetleges működési vagy beruházási döntések megalapozásához.
  • A szakértői tájékozottság lehetővé teszi, hogy a lehetséges megoldások közül a leghatékonyabb kerüljön kiválasztásra. Akár olyan, melyről a gazdálkodó még nem is hallott, de a szakértő viszont igen, és akár rutin ismeretekkel rendelkezik annak bevezetéséhez.

Mennyibe kerül?

Árajánlatkérés esetén keresse forgalmazóinkat bizalommal.

Kezdje el használni Ön is a Walise-t!