Monitorozási szolgáltatás

Monitorozási szolgáltatás

Az összetett és erőforrás igényes monitorozási, adatértékelési és riasztáskiadási munkát egy központi monitorozási szolgáltatás végzi, nagy és erős online szerverek bevonásával.

Minden terepen elhelyezett monitorozó egység ide, a központba adja le az adatokat és innen kapja a beállításait, működési időzítéseit. A rendszer minden monitorozott adatot elment és eltárol, rájuk alapozva végzi a monitorozási szolgáltatást.

A monitorozási szolgáltatás és terepi eszközei bárhonnan, bármikor elérhetőek, egy általános internet böngészőn keresztül. Akár telefonról, tabletről vagy számítógépről. De még okosTV-ről is. Elérhetősége: app.walise.com

Gyakori kérdések

Miért kellene Nekem ilyen?

  • Akár napokkal előre láthatóvá válhatnak a tömeges halpusztulást kiváltó oxigénhiányos folyamatok.
  • Láthatóvá válhatnak az időjárás és a jó vagy rossz gazdálkodási beavatkozások oxigénhiányt okozó folyamatai.
  • Kiderülhet, hogy mi segíti és mi öli meg a tavat, és kiderülhet, hogy mi jó és min javasolt változtatni.

Minden eszköznek külön felülete van?

Az eszközök a Monitorozási szolgáltatás egyetlen, ugyanúgy kinéző felületén keresztül kezelhetőek.

Az eszközökön nem is látni adatot?

Nem. A monitorozó eszközök alacsony energiafogyasztásra vannak optimalizálva és minden energiájukat a hosszú távú, stabil működésre fordítják. A monitorozó eszközökben nincs „áramfaló mini PC”. Minden monitorozott adat a felhőbe, a monitorozási szolgáltatásba kerül és ott történik a tárolása, értékelése és szükség esetén riasztássá alakítása.

Hány kolléga kaphat hozzáférést?

Bármennyi kolléga kaphat hozzáférést. Sőt, lehet olyan, aki csak az adatokat, grafikonokat látja, de beállításokat nem tud módosítani (normál felhasználó) és lehet olyan, aki mindent lát és mindenhez hozzáfér (adminisztrátor felhasználó).

Több víztesten üzemelek az országban - kezelhető?

Természetesen, igen. Nincs földrajzi és nincs eszköz darabszám korlát. Sőt, helyszínenként, víztestenként is külön kezelhetőek az eszközök és a monitoring. Akár úgy, hogy minden helyszín csak a saját adatait látja, de a központi tulajdonos az összeset.

Komplex vízgyűjtő területet szeretnék kezelni. Lehet?

Természetesen igen. A monitorozási szolgáltatásnak sem földrajzi sem eszköz darabszám korlátja nincs.

Határokon átívelően, külföldön is alkalmazható?

Természetesen igen. A monitorozó eszközök kommunikációs rendszere a világ bármely országában működik, nem kell telefonkártyát sem vásárolni bele. A jelenleg angolul is elérhető monitoring szolgáltatási felület szabadon nyelviesíthető bármilyen idegen nyelvre.

Használható települési vagy ipari környezeti / környezetterhelési monitoringra?

Igen. Minden terepi egység nyitott bármilyen szenzor fogadására és 24/7 üzemeltetésére az adott szenzor energiaigényétől függően. Zaj, gázok, folyadékok, vegyi anyagok és számos egyéb jelenlétének vagy mennyiségének monitorozása kialakítható.

Mennyibe kerül?

Árajánlatkérés esetén keresse forgalmazóinkat bizalommal.

Kezdje el használni Ön is a Walise-t!